Back to overview

Waarom kiezen voor op maat gemaakte thema’s in plaats van pagebuilders

15 February 2024

Als je op zoek bent naar de perfecte website voor jouw bedrijf, heb je waarschijnlijk al gehoord van verschillende tools zoals pagebuilders die beloven je websitebouwproces te vereenvoudigen. Echter, laten we het hebben over een betere aanpak: het gebruik van op maat gemaakte thema’s met Advanced Custom Fields (ACF). Ja, het klinkt misschien technisch, maar maak je geen zorgen, we gaan het allemaal uitleggen in eenvoudige taal.

Dus, waarom zouden we kiezen voor op maat gemaakte thema’s met ACF boven pagebuilders? Hier zijn een paar redenen die zelfs de meest technisch onervaren persoon kan begrijpen:

1. Maatwerk voor Jouw Behoeften: Een op maat gemaakt thema met ACF wordt specifiek gebouwd om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. In plaats van vast te zitten aan de beperkingen van standaardsjablonen, kunnen we met maatwerk precies de functies en ontwerpelementen toevoegen die jij nodig hebt.

2. Verbeterde Prestaties: Pagebuilders kunnen je website zwaar maken en de laadtijd vertragen, wat een negatieve invloed heeft op de gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met een op maat gemaakt thema kunnen we echter efficiënte en schone code schrijven die zorgt voor een snelle en responsieve website.

3. Betere Controle en Flexibiliteit: Met ACF hebben we volledige controle over de inhoud en lay-out van jouw website. We kunnen aangepaste velden toevoegen waarmee je gemakkelijk inhoud kunt bewerken zonder in de code te duiken. Dit geeft jou de flexibiliteit om je website naar wens aan te passen zonder afhankelijk te zijn van complexe interfaces van pagebuilders.

4. Toekomstbestendigheid: Pagebuilders kunnen vaak verouderd raken of niet meer worden ondersteund, waardoor je gedwongen wordt om over te stappen naar nieuwe tools en je hele website opnieuw te bouwen. Met een op maat gemaakt thema met ACF investeer je in een oplossing die langdurig bruikbaar blijft en gemakkelijk kan worden bijgewerkt en uitgebreid naarmate je bedrijf groeit.

Kortom, door te kiezen voor op maat gemaakte thema’s met ACF, investeer je in een website die niet alleen voldoet aan jouw specifieke behoeften, maar ook presteert op het hoogste niveau en toekomstbestendig is.

Ben je klaar om te investeren in een website die echt werkt voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het bouwen van een op maat gemaakte website met ACF die indruk maakt op jouw klanten.

© Webshift 2024
VAT: BE 0642.991.026